Rólunk

Fuvarozás és szállítmányozás – Precíz, gyors fuvarozás | Lastminute Fuvarozás


 

Fuvarozás és szállítmányozás

Több mint 20 éve foglalkozunk fuvarozással. Jelmondatunk: Szállítás olcsón, megbízhatóan! Vállalunk bútorszállítást, árufuvarozást, tehertaxi szolgáltatást és egyéb szállítási tevékenységet Budapesten és belföldön. Hívjon minket, olcsón és megbízhatóan dolgozunk! Hétvégén és ünnepnapokon is precíz, pontos munkavégzés.

06-20-967-7735

B és K Fuvarozó és Szolgáltató Kft.:
Cégünk 1996-ban alakult önálló vállalkozásként. 2002 óta KFT-ként üzemelő, teljesen magyar tulajdonú, folyamatosan fejlődő cég.

Csak időnként van szüksége nagyobb teherautóra? Akkor se érje be a legjobbnál kevesebbel!

  • Cégünk fő profilja a belföldi fuvarozás, szállítás és áruterítés.
  • Emellett vállalunk kézirakodású költöztetést és árubeszerzést.
  • Teherautóink kulturált külleműek és állandó sofőr kollégákkal dolgozunk.
  • Több belföldi szállítmányozó céggel állunk alvállalkozói kapcsolatban.
  • A megbízás befejezéséig szoros kapcsolat van a megbízó, cégünk szakmai igazgatója és a sofőr között. Ennek köszönhető cégünk rugalmassága, megbízhatósága és pontossága.
  • Tartós kapcsolatok kiépítésén dolgozunk, ezért számunkra a partner elégedettsége a legfontosabb.

Várjuk további érdeklődését, és megtisztelő megbízását:

06-20-538-1879  

HÍVJON BIZALOMMAL! 

 Szolgáltatások:költöztetés, fuvarozás, szállítás, tehertaxi, áruszállítás, bútorszállítás, bútormozgatás, Budapest, irodaköltöztetés, lomszállítás, pianínó, lomtalanítás, szállítmányozás, teherfuvarozás, házhozszállítás,  teherfuvarozó, költöztető, teherszállítás, budapesten, teherszállító, árumozgatás, rakodás, belföldi szállítás, anyagmozgatás, kedvező áron, áruterítés, házhoz szállítás, budapesti tehertaxi,

Fuvarozás:

Előre egyeztetett, fix árú fuvarokat vállalunk. Akár a hívástól számított 1-2 órán belül a címre megyünk. NON-STOP vagyis éjjel-nappal vállalunk fuvarozást, költöztetést, szállítást olcsón! Hétvégi és ünnepnapi felár nélkül! Budapesten és belföldön fuvarozunk. Igény szerint megfelelő számú rakodó vagy csak autó sofőrrel. Közúti fuvarozást és áruterítési szolgáltatásokat is vállalunk.

Szállítás:

Budapesten és belföldön, hétvégén és ünnepnapokon is vállalunk szállítmányozást felár nélkül! Gyors, pontos munka profi rakodókkal alacsony, fix áron. Rejtett költségek nélkül. Igény szerint rakodókat biztosítunk.

Árucikkek házhozszállítása az ország egész területén: Bútorok, műszaki cikkek, egyéb áruk azonnali házhoz szállítása olcsón. Akár egy tételt is.

 

Akár angol nyelven is rendelhető a fuvarozás és a helyszínen is biztosítjuk az angolnyelvű kommunikációt. Trucking / shipping / transpot immediately.

Kapcsolat:

Borsi István, kereskedelmi igazgató

06-20-967-7735

Borsiné Krisztik Ágnes, ügyvezető igazgató

06-20-538-1879

beskfuvarozas@gmail.com

Budapest XVII. kerület


Keresőoptimalizálás

 

________________________________________________________________