Fuvarozás Referencia Partnerek

Megbízható fuvarozás? – B és K fuvarozó és szolgáltató Kft.


 

Fuvarozás, szállítás, áruterítés hosszútávú partnerség

Ma már egyre több cég keres megbízható partnert a hírtelen felmerülő szállítási feladatok elvégzésére. Ennek oka, hogy a cégeknek minél gyorsabban kell reagálni partnerei változó igényeire. Ma már nem elég jó termékeket gyártani és értékesíteni, de a kiszállítás kapcsán az utolsó láncszem is kapcsolatban van a vevővel. Egy kimagasló eredményeket produkáló vállalatnál elvárás, hogy gyors, biztonságos és költséghatékony megoldással is kommunikálja az erősségeket. Mi az alábbi partnereinket segítjük hosszú évek óta a sikeres piaci jelenlétben

CÉGEK, AKIK BENNÜNK BÍZNAK:

Partnereink

· Bábolna Környezetbiológiai Kft. (www.babolna-bio.hu)
1107. Budapest, Szállás u.6

· Flow-Cont Kft. (www.flowcont.hu)
1135. Budapest, Szent László u. 60-64

· Kontexa Kft.
2120. Dunakeszi, Tábor út 4/D

· Bekaert Kft. (www.bekaert.hu)
1172. Budapest, Csabai u. 7

· FÁBI Bt.
1174. Szilágyi Dezső u. 87

Belföldi fuvarozás áruterítés | lastminute fuvarozas.hu

 

 

 

MIT ÉS HOVA SZÁLLÍTANA? KÉRJEN AJÁNLATOT, TEGYEN MINKET PRÓBÁRA, EGY HOSSZÚTÁVÚ PARTNERSÉGI KAPCSOLATÉRT

AZ ÖN SZOLGÁLATÁRA!

MINDEN ESZKÖZZEL A BIZTOS, GYORS KISZÁLLÍTÁSÉRT!
Kollégáinkkal együtt a célunk az Ön megrendelésének gyors és pontos teljesítése. Legyen szó belföldi fuvarozásról, áruterítésről vagy költöztetésről egyaránt.
 • PONTOSSÁG
 • ODAFIGYELÉS
 • MEGBÍZHATÓSÁG
 • Áruszállítás mindig egy egyszerű munkának tűnik, pedig csöppet sem az. Rengeteg apróságra kell odafigyelni még a belföldi fuvarozások alkalmával is. Sérült már meg csomagküldéskor bármilyen tárgy amit küldött, vagy várt? Késett már csomagja a beígért szállítási idő ellenére?

  Nálunk ilyesmire nem lesz gondja! Keressen minket bizalommal!

  BÍZZA RÁNK! MI MEGOLDJUK!

  Alapelvünk a pontosság és a megbízhatóság. Tudjuk, hogy a szállítás kapcsán mi is képviseljük az Önök cégét a vevők fele, így Önök hosszútávú sikeréhez hozzájárul egy megbízható fuvarozó partneri együttműködés.

  • MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

   Mert nagyon sok éves tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren. Mert nagyon hatékonyan, és megbízhatóan végezzük a tevékenységet! Mert nálunk az Ön igényei az elsők!
  • CÉLUNK…

   Célunk, hogy minden igényt kielégítően, maximális, akár egyénre szabott szolgáltatást biztosítsunk és nem utolsó sorban, ami abszolút nem elhanyagolható kérdés, hogy mindezt tesszük, nagyon kedvező árak mellett!