Fuvarozás, áruszállítás nem csak Budapesten – 06 20 967 7735

Fuvarozás, áruszállítás nem csak Budapesten – 06 20 967 7735

Fuvarozás, áruszállítás, áruterítés, költöztetés nem csak Budapesten – 06 20 538 1879

Fuvarozás és szállítmányozás

Csak időnként van szüksége nagyobb teherautóra?

A legtöbb vállalkozásnak nem kell fenntartania egy teherautót fuvarozás céljából de alkalmanként vagy akár rendszeres időközönként azonban elengedhetetlen, hogy a termékét vagy a szükséges alapanyagot fuvarozza. Ebben az esetben nem marad más megoldás, mint a fuvarozás kiszervezése. Minket bátran megbízhat a feladattal, a szállítmány biztonságban meg fog érkezni a kijelölt célra.

Gyorsaság, megbízhatóság, költséghatékonyság

A célunk nem csupán az, hogy az adott termékeket elszállítsuk a kért helyre. Minden esetben arra törekszünk, hogy partnereinkkel hosszú távú kapcsolatot építsünk ki, amire csak akkor van esélyünk, ha képesek vagyunk maradéktalanul kielégíteni igényeiket.

A fuvarozás során mindig figyelünk arra, hogy tartsuk a megadott határidőket illetve tisztában vagyunk azzal, hogy partnereink nemcsak az árut bízzák ránk, hanem a jó hírüket is, hiszen, ha késünk, az rájuk is rossz fényt vet. Éppen ezért sofőrjeink szigorúan tartják az előre megállapított menetrendet.

Arra is nagy gondot fordítunk rá, hogy a teherautókban szállított termékek sérülésmentesen érkezzenek meg.

Tudjuk, hogy a fuvardíjak megállapítása központi kérdés. Mivel tartós partnerségi viszony kiépítését tűztük ki célul, így ügyfeleink számára igyekszünk a legkedvezőbb ajánlatot adni.
Raklapos áruk szállítását, országos terítést is vállaljuk, és megbízhat minket szállítmányozási, fuvarszervezési feladatokkal is.

AJÁNLATKÉRÉS

Bármely szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, írjon nekünk vagy hívjon minket és kérje az ajánlatunkat, legyen az komplett, door-to-door költöztetés vagy egyetlen szekrényre vonatkozó bútor szállítás, esetleg alkalmi fuvarozás.

Cégünk

B és K Fuvarozó és Szolgáltató Kft.
Adószám: 12797822-2-42
Székhely: 1172 Budapest Diadal utca 13
e-mail cím: beskfuvarozas@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.